Het zit-sta bureau, de gezondheidstrend in bedrijven

De hele dag zitten heeft negatieve gevolgen voor uw gezondheid. Zelfs als u buiten uw werk zeer actief bent, loopt u nog steeds het risico op verschillende ziekten, zoals kanker, diabetes, hartziekten, depressie, enz. Daarom kiezen de meeste bedrijven voor het zit-sta bureau, zodat u de hele dag door kunt afwisselen tussen zitten en staan.

Waarom een zit-sta bureau?

Het zit-sta bureau is gewoon een bureau met een beweegbaar blad. De hoogte van het bureau kan worden aangepast aan uw behoeften. U kunt natuurlijk staand of zittend werken. Het gebruik van een zit-sta bureau blijft met de dag toenemen in verschillende landen, waaronder Frankrijk. Verschillende werknemers hebben reeds hun tevredenheid geuit. Het zit-sta bureau kan uw rugpijn doen verdwijnen, u kracht geven en u laten afvallen. Voor een goede gezondheid moet u het zit-sta bureau nemen. U wordt ook aangeraden om elk uur 15 minuten te staan.

Wat is er speciaal aan een zit-sta bureau?

Een zit-sta bureau wordt beschouwd als een partner in een goede gezondheid. Lichamen hebben beweging nodig. Zitten tijdens de werkuren kan leiden tot aandoeningen van het skelet, zoals rugpijn, polspijn, zwaarlijvigheid, enz. Het gebruik van het zit-sta bureau maakt het mogelijk de zit- en sta-houding te variƫren en sedentarisatie op het werk tegen te gaan. Daarom hebben veel bedrijven gekozen voor het zit-sta bureau, om een goede gezondheid van al hun werknemers te waarborgen. Bovendien verbetert staand werken de productiviteit van een werknemer. Inderdaad, het zit-sta bureau helpt u om u te ontwikkelen in uw werk. U zult zeker actiever zijn, omdat u niet in uw stoel hoeft te zitten.

Wat moet ik nog meer weten over het zit-sta bureau?

U moet uw positie afwisselen, afhankelijk van de taken die u doet. Voor teamwerk en actief werk, is het het beste om altijd te staan. Voor werk dat veel concentratie vereist, moet u zitten. Een zit-sta bureau is alleen effectief als het aan de gebruiker is aangepast. Er zijn verschillende modellen zit-sta bureaus om uit te kiezen, zoals gewone, bamboe, ecologisch verantwoorde materialen, enz. U kunt ook kiezen tussen een elektrisch of manueel bureau. Inderdaad, een zit-sta bureau is een must-have trend binnen een bedrijf, dankzij de ontelbare voordelen. Het is ook gemakkelijk te installeren.

Plan du site