Welke vloerbedekking moet worden gekozen voor een magazijn?

Wanneer u op zoek bent naar vloeropties voor uw magazijn, is het goed om u bewust te zijn van het werkelijke aantal opties dat voor u beschikbaar is. Industriële vloeren zijn het beste type vloerbedekking voor uw magazijn vanwege hun duurzaamheid, betrouwbaarheid, weerstand tegen zware lasten en zelfs hygiëne.

Tapijttegels!

Tapijttegels worden steeds populairder bij de inrichting van kantoren vanwege hun betaalbaarheid en veelzijdigheid. Zoals de naam al zegt, zijn tapijttegels voorgesneden stukken tapijt die ontworpen zijn om rechtstreeks op de vloer te worden gelegd, net als porseleinen tegels, zonder dat een ondervloer nodig is. Het grootste voordeel van commerciële tegels is dat het ondertapijt geïntegreerd is, zodat er geen apart tapijt hoeft te worden gelegd en de kosten en arbeid effectief worden verminderd en uw planning wordt versneld. Tapijttegels zijn uiterst onderhoudsvriendelijk en veelzijdig, waarbij beschadigde tegels gemakkelijk en snel kunnen worden verwijderd voor reiniging of vervanging. In tegenstelling tot kamerbreed tapijt kunnen vervangende tegels efficiënt worden opgeborgen en nemen ze weinig ruimte in.

Kamerbreed tapijt!

Kamerbreed tapijt is een meer traditionele vorm van commerciële vloerbedekking en wordt meer gebruikt in grote bedrijfsruimtes. Een van de belangrijkste voordelen is dat het snel en gemakkelijk een grote ruimte kan bedekken met een uniek en uitgebreid muur-tot-muur patroon. Het wordt gewoon op een apart ondertapijt tussen de tegel en het tapijt gelegd, waardoor het zachter aanvoelt. De ontwerpmogelijkheden zijn niet zo gevarieerd als bij tapijttegels, maar het ontbreken van tegels is de grootste verdienste van zwevende vloeren. Het biedt vele ontwerpmogelijkheden, waaronder grote patronen, kleuren en zelfs mozaïeken, en wordt geleverd in grote opgerolde stukken, klaar om te worden gesneden voor installatie.

Beton!

Niet het gebruikelijke type commerciële vloerbedekking en sterk afhankelijk van de aard van de werkzaamheden, maar dat sluit beton in een kantooromgeving niet uit. Betonvloeren zijn een moderne en geraffineerde manier om uw kantoorruimte in te richten en een industrieel tintje te geven. Met moderne technieken voor de afwerking van beton kunnen betonvloeren een aantal van de meest luxueuze eindproducten opleveren. De prijs varieert van goedkoop tot duur, afhankelijk van de grootte van de ruimte en de aangebrachte afwerking. Het is geschikt voor de meeste toepassingen, waaronder kantoren, magazijnen, keukens, scholen en winkelruimten.

Plan du site